Servicii oferite

Foto corporate


♦ Fotografii evenimente – evenimente corporate, evenimente mondene, conferinte, lansari, aniversari, prezentari, targuri si expozitii, etc.

♦  Fotografii de produs – la sediul clientului (studio foto mobil) sau in studio

♦  Fotografii fashion – inbracaminte, bijuterii, accesorii, coafuri, etc. – in studio sau locatii prestabilite

♦  Fotografii de portofoliu – book pentru fotomodele, in locatie sau in studio

♦  Fotografii de arhitectura sau design interior, mobilier, zone industriale, etc.

Foto private


♦  Nunti, botezuri, absolviri sau aniversari

♦  Fotgrafii de portret

♦  Fotografii de familie, copii (exclus copii mici, sub 4 ani)

Tarife


Costul serviciilor oferite variaza in functie de cerintele clientului, echpamentul deplasat, durata sedintei foto, distanta de deplasare si specificul sedintei. Oricat de mult mi-as fi dorit sa va ofer niste costuri  in aceasta pagina, imi este foarte greu sa o fac, dat fiind faptul ca avem atatea variabile in discutie. Va sugerez sa ma contactati telefonic sau pe email, pentru a-mi cere o oferta de pret.

Servicii video private


Filmari video la nunti, botez, onomastici, revederi absolventi,  livrate pe USB memory  stick pentru filmare Full HD sau DVD-uri personalizate pentru filmare SD (Standard Definition – calitate DVD). Costul pentru o nunta spre exemplu, formata din cununie civila, biserica, restaurant, cu materialul final editat, si predat pe 2 seturi x 2 DVD personalizate (aproximativ 2  – 2 ½ ore), generic personalizat, plus alte efecte, este de 175 euro pentru calitate SD sau 250 euro pentru calitate Full HD. Filmarile sunt oferite in Standard Definition (DVD) sau Full HD (fisiere tip AVCHD – codec H. 264 sau MOV – codec H. 264).

logo-digital-point-studio