Fotografie Comerciala

Fotografia comerciala pentru companii, reuneste de fapt, mult mai multe forme pe care le poate lua fotografia excutata cu, despre si pentru companiile comerciale. Nevoia companiilor este variata, si ea poate cuprinde o paleta intreaga de situatii si servicii finale dar are in comun un singur obiectiv si anume, notorietatea lor ca si entitati economice si vizibilitatea si promovarea bunurilor si serviciilor pe care le ofera in piata. Astfel avem sesiuni foto in care vom fotografia produse de orice fel, servicii oferite clientilor, sedii de companii, locatii de productie (exterior, interior), showroom-uri, diverse manifestari ale companiilor (lansari de produse, aniversari, sau simple comunicari catre media, etc).

Cu exceptia produselor de mici dimensiuni si putine ca numar, ce pot fi relocate in studioul foto, pentru toate celelalte, sesiunile se vor desfasura in locatia clientului. Pentru acest lucru este necesar ca tot echipamentul foto necesar sa fie pliabil si transportabil in locatiile dorite, lucru pe care il putem face. De asemeni, trebuie sa existe un dialog prealabil sesiunii foto, pentru o buna planificare si amenajare optima a spatiului respectiv. In functie de destinatia imaginilor finale, shuting-ul si post procesarea, pot dura mai mult sau mai putin timp.

Pentru realizarea acestor genuri de fotografii, avem in dotarea tot echipamentul necesar instalarii unui studio, in locatia proprie sau inchiriata de dumneavoastra.

Pentru a consulta lista completa de servicii pe care le oferim precum si informatii despre tarife, vizitati pagina servicii.

logo-digital-point-studio


Rituals Gifts

Bere Lefe

Bere Lefe

 

Puccini Bomboni

Puccini Bomboni Chocolaterie

Puccini Bomboni_2

Puccini Bomboni Chocolaterie

Dumon Chocolatier 1

Dumon Chocolatier de Bruges

20160914_184156_001

Sesiune foto mobilier Ikea

 

Sediul si showroomul companiei Blum Romania
Sediul Blum 01Sediul Blum 02Sediul Blum 03Sediul Blum 04Sediul Blum 05Sediul Blum 06Sediul Blum 07Sediul Blum 08Showroom Blum 01 Showroom Blum 02 Showroom Blum 03 Showroom Blum 04 Showroom Blum 05 Showroom Blum 06

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s