Fotografie Fashion


La fotografia fashion sau de moda cum se mai numeste, eu includ si fotografia prin care se urmareste promovarea de coafuri, machiaje, bijuteri purtate de modele etc. Si acest gen de fotografie se realizeaza in locatie sau in studio. Ca o parere personala, eu sugerez pentru fotografierea unei colectii, mai de lux sau glamour, sa se opteze pentru o locatie deosebita, fie ea indoor sau outdoor. Pentru colectii sport sau colectii de serie mare, de buget, cu expunere pe site-uri web, magazine online sau pliante de promovare, sa se opteze pentru shootinguri in studio.

Avantajul in varianta studio, este ca odata aranjat echipamentul, pozitionate luminile si stabilite detaliile, se poate trage “pe banda”, folosind si 2 sau chiar 3 modele si astfel se elimina timpii morti. Evident si costurile finale pentru client sunt mai mici. Din contra, pentru varianta in locatii, trebuiesc efectuate repozitionari de echipament, aranjarea luminilor dupa fiecare serie, la care se adauga restrictiile legate de vreme sau lumina zilei (in cazul sedintelor outdoor), deci totul devine mai costisitor. Daca locatia este outdoor, trebuie avut in vedere si un spatiu pentru schimbarea tinutelor, machiaj, coafura si faptul ca se lucreaza cu o viteza mult mai mica dar rezultatul poate fi mult mai interesant. La fel si in cazul locatiilor indoor deosebite, luxuase, care daca sunt bine alese cu tema colectiei, poate genera acel plus, emana acea clasa a produselor si serviciilor premium.

Pentru a consulta lista completa de servicii pe care le oferim precum si informatii despre tarife, vizitati pagina servicii.

logo-digital-point-studio


cannes

_DSC1627 _DSC1652 _DSC1659 _DSC1702 _DSC1735 _DSC1744 _DSC1756_230 _DSC1758_232 _DSC1759_233 _DSC1769

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s