Fotografie Design Interior


Fotografiile de acest gen sunt realizate de regula la solicitarea firmelor de constructii, firmelor de amenajari interioare, retailerilor de decoratiuni interioare sau designerilor de interior.  Nu este un gen care sa fie conditionat de conditiile atmosferice sau ora din timpul zilei dar idealul este de a trage pe timp de zi, folosind atat lumina naturala a zilei, cat si lumina artificiala, in completare. Scopul esential este de a ilustra privitorului atmosfera cat mai fidela a respectivului spatiu, mai ales daca acesta este un spatiu de locuit.

Problemele cele mai mari in abordarea acestui gen este dat de faptul ca pot exista locatii de dimensiuni destul de mici, cu deschideri mici, in care fotograful trebuie sa faca apel la obiective special (asa numitele wide-uri). Cadrele executate cu aceste obiective speciale pot genera aberatii de perspectiva si/sau geometrie si de acea postprocesarea imaginilor intr-un program de editare este absolut obligatoriu.

Pentru a consulta lista completa de servicii pe care le oferim precum si informatii despre tarife, vizitati pagina servicii.


_DSC5364 _DSC5373 _DSC5376Design interior 03 Design interior 01_DSC5449 _DSC5457 _DSC5466

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s